نسخه تولیدی لینکلن کانتیننتال مدل ۲۰۱۷ در نمایشگاه خودروی ژنو ۲۰۱۶ در ماه ژانویه رونمایی خواهد شد.
فعلا نسخه کانسپت کانتیننتال معرفی شده است که تاثیر زیادی در طراحی نسخه تولیدی آن خواهد داشت. یک پلتفرم دیفرانسیل جلو به عنوان اساس کانتیننتال استفاده خواهد شد البته ساختار چهار چرخ فعال نیز برای این خودرو موجود است.
مدیر بازاریابی این برند، Imran Jalal اظهار داشت ممکن است جلوپنجره جدید کانتیننتال در دیگر مدل های خط تولید لینکلن نیز به کار رود چرا که واکنش ها به این خودروی کانسپت بسیار خوب بوده است.
زیر کاپوت این خودرو یک موتور منحصر به فرد ۳.۰ لیتری اکوبوست توربوشارژ V۶ تعبیه خواهد شد تا سواری لوکسی را فراهم سازد. Jalal اظهار داشت: "ما موتورهای قدرتمندی داریم اما در پی حسی لوکس به جای اسپرت بودن هستیم."
برخی معتقد بودند که احیای نام کانتیننتال آغاز حذف سبک نام گذاری MK است اما به گفته Jalal، چنین اتفاقی نمی افتد و نام های MKبه جزNavigator و کانتیننتال باقی خواهند ماند.